New Balance

Filters

36 van 96 producten

Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 110,46 Normale prijs 129,95
vanaf Vanaf 76,96 Normale prijs 109,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

36 van 96 producten

Pagina

Van de innovatieve voetbalschoenen tot de iconische lifestyle-klassiekers, New Balance beschikt over alle soorten en maten, inclusief hun geschiedenisrijke hardloopschoenen. Welk paar schoenen van New Balance je ook koopt, je weet bij dit merk dat jouw paar gemaakt is van baanbrekende materialen, of het nu een comfortverhogende REVlite-tussenzool is of hun kenmerkende Fresh Foam-demping.

Bij New Balance draait het om meer dan alleen sneakers. Het merk moedigt mensen aan die zich laten leiden door hun passies en tilt sport naar een hoger niveau. New Balance zet zich in voor mensen en hun planeet. Samen kunnen we betekenisvolle verandering brengen in gemeenschappen over de hele wereld. Bij New Balance is het hun missie om atleten te helpen optimaal te presteren. Ze helpen niet alleen professionele atleten nieuwe records te vestigen en medailles te winnen, maar helpen ook ambitieuze alledaagse sporters hun nieuwe persoonlijke record te realiseren, hun eerste vijf kilometer te lopen of gewoon gezonder en actiever te leven.

De producten van New Balance vormen een optimale mix van functionaliteit en mode en bieden de krachtige technologie die jij nodig hebt en de stijl die jij wenst. Hun medewerkers over de hele wereld dragen met hun uitstekende vaardigheden en creativiteit bij aan de verwezenlijking van deze doelstellingen. Het merk biedt niet alleen de beste producten aan, maar is ook vastbesloten iets terug te geven aan de maatschappij. Dit betekent dat zij streven naar succes en tegelijkertijd naar gelijke kansen voor anderen.

De lifestyle schoenen voor dames en heren staan bekend om hun ultieme comfort en direct herkenbare silhouetten. Het assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan klassiekers, zoals de 574, 997 en 990 of nieuwe modellen zoals de 247. Kies uit een bijna oneindige reeks kleuren in de collectie - van strakke en ingetogen neutrale tinten tot unieke limited-edition tinten.

Met de sneakers van New Balance beschik je over de ideale schoenen die ideaal zijn voor een doordeweekse dag of tijdens het sporten. Heb je een lange wandeling op de planning staan? Dan zijn de sneakers van New Balance de juiste keus. Het merk maakt haar schoeisel namelijk van comfortabele materialen en voorziet ze van flexibele zolen. De binnenkant van de schoenen biedt de nodige ondersteuning tijdens alle sportieve activiteiten. De grove knoppen op de zolen karakteriseren het grootste deel van de schoenen en zorgen voor extra veerkracht. Met de nieuwste technologie zorgt New Balance ervoor dat je de nodige bescherming krijgt tijdens het sporten.

Je vindt de New Balance sneakers in alle soorten kleurcombinaties die kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Met een sneaker van New Balance aan je voeten weet je zeker dat ze je niet meer missen wanneer jij over de straten loopt.

De missie van New Balance is hun passie en purpose inzetten om een gezonde en positieve verandering teweeg te brengen door gemeenschappen wereldwijd meer te laten bewegen. Goed voelen en goed bezig zijn maken onlosmakelijk deel uit van de kern en toekomstvisie van New Balance. Door middel van beurzen, wereldwijd vrijwillegerswerk, samenwerkende maketing, sponsorships, donaties in natura en nog veel meer streven New Balance en de New Balance Foundation ernaar de gezondheid en het welzijn van kinderen en gezinnen overal ter wereld te verbeteren.

De oprichting van de New Balance Foundation door Jim en Anna Davis in 1981 getuigde van een enorme vooruitziende blik. New Balance omarmde verantwoordelijk leiderschap en stelde filantropische doelstellingen vast die zich richtten op het ondersteunen van levendige gemeenschappen en het bevorderen van een goede gezondheid voor iedereen. De Foundation staat nog altijd vierkant achter haar missie om positieve verandering teweeg te brengen in onze wereldwijde gemeenschappen. De Foundation blijft zich inzetten om obesitas bij kinderen te voorkomen en op te komen voor het toekomstige succes van de jeugd van vandaag. De New Balance Foundation heeft dan ook al meer dan 100 miljoen dollar aan non-profitorganisaties geschonken.

Heb jij een tof paar sneakers van New Balance op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij jouw nieuwe paar sneakers zo snel mogelijk in huis hebt. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23:00? Dan zorgen wij dat jouw bestelling de volgende dag nog bij jou aankomt. Zo kan jij extra snel schitteren op je nieuwe sneakers.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies