Rains
Filters

36 van 466 producten

36 van 466 producten

Pagina

Rains maakt de regen weer leuk. Vooral omdat je het trotseren en tegelijkertijd droog blijven! Rains' collectie kenmerkt zich niet alleen met zijn waterdichte regenjassen, maar ook met zijn waterbestendige zakken. Op deze manier loop je veilig en droog door de regen. De Rains regenkleding zijn leuk om te gebruiken en nemen een beetje ruimte in beslag als je ze wilt opslaan. Zo neem je de jas altijd met gemak mee. Rains heeft ook waterdichte rugzakken, tassen en kleding!


Rains regenjassen

De regenjassen van Rains zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, om ervoor te zorgen dat je er altijd goed en stijlvol uitziet. In onze collectie vind je de unisex types (de Jacket, de Long Jacket en de Parka Coat), maar ook de vrouwelijke en elegante designs, zoals de Curve Jacket. Deze regenjassen zijn gemaakt van PU (50%) en PET (50%). Rains' regenjassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met zoveel verschillende modellen in veel verschillende kleuren is het natuurlijk niet mogelijk dat er geen kleur is die perfect voor jou is! Ga bijvoorbeeld voor een eenvoudige zwarte jas, of een mooie blauwe. Als u wilt opvallen, de heldere gele of een holografische Rains regenjas misschien iets voor jou. Al deze kleuren vind je terug in onze collectie.


Waterdichte tassen

Een regenbui kan behoorlijk schadelijk zijn voor de inhoud van uw tas. Maar er is een oplossing! Met de waterdichte tassen van Rains kan u uw spullen droog en veilig houden. In onze webshop vindt u de volgende waterbestendige tassen: de Msn Bag, de Duffle Bag, de Travel Bag, de Runner Bag, de Tote Bag, de Tote Bag Rush en de Rugzak. Elke tas is voor 50% gemaakt van PU en voor 50% van PET. Dit maakt elke tas volledig waterdicht. Deze tassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies de kleur die perfect past bij jouw Rains regenjas of wees avontuurlijk en ga voor iets heel anders. Zorg ervoor dat mensen je en jouw rugzak zien, zelfs in de regen.


Waterdichte hoeden

Je wilt ook je hoofd droog houden als er een grote wolk komt. Als dat het geval is, kun je het beste verstandig kiezen met de Bucket Hat. Ze passen perfect bij de Mackintoshes! De hoeden zijn er ook in verschillende kleuren en maten. Net als de jassen zijn de hoeden en petten gemaakt van 50% polyester (PET) en 50% PU. Zo weet je zeker dat niet alleen je kleding maar ook je haar droog is als je op je bestemming aankomt.


Bestel Rains online

Heb je een regenjas of een waterdichte hoed gevonden waarmee je zeker gezien wilt worden? Bestel het online bij The Little Green Bag en geniet van onze dag verzendservice.

Copyright © 2023 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies